ANTALYA / ALANYA - Atatürk Ortaokulu

OKULUMUZDA İDARİ KADRODA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Milli Eğitim Bakanlığının 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Görev Yerlerinde 4/8 Yılı Dolan Yöneticilerin Görev Yeri Değişikliği Kararnamesi ile Okulumuza Alanya Rehberlik ve  Araştırma Merkezi Müdürü Deniz BÜLBÜL Okul Müdürü olarak atanmıştır.  Okul Müdürümüz Deniz BÜLBÜL Okulumuzda ki görevine başlarken Öğretmen, Öğrenci ve Velilere mesajında aşağıdaki ifadelere yer vermiştir.

Değerli Öğrenci Velilerimiz, Atatürk Ortaokulumuza önceki Müdürümüz Cengiz Şahin'in 8 yıllık görev süresinin dolması ve başka bir okulumuza atanması nedeniyle müdür olarak atanmış bulunmaktayım. Bizler için okul yöneticiliği anlamında yeni bir sayfa açılmış oluyor. Eminim ki sizlerin ve öğretmenlerimizin destekleriyle kısa sürede okulumuza adapte olup asli görevimiz olan öğrencilerimize ekip ruhuyla en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Okulumuzda öğretmenlerimiz ve sizlerle birlikte yapacağımız çalışmalarla yakın hedefimiz olan ailesine, ilçesine yararlı bireyler, uzak hedef olarak ülkesine en iyi şekilde hizmet eden bireyler yetiştirmek bizim en öncelikli hedefimiz olacaktır. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Deniz Bülbül

Yayın: 04.08.2023 - Güncelleme: 04.08.2023 12:38 - Görüntülenme: 188