ANTALYA / ALANYA - Atatürk Ortaokulu

May

Okullar arası düzenlenen kaleli yakan top turnuvasına okulumuz 5/D sınıfı öğrencileriyle katılım gösterdik.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı okul bahçemizde düzenlediğimiz çeşitli oyun ve etkinliklerle coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Atatürk anıtında gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine okulumuzu temsilen götürülen öğrencilerimize Beden Eğitim Öğretmenimiz Neslihan TORUN ve Okul Müdürümüz Cengiz ŞAHİN eşlik etti.

May

Alanya genelinde ALBAP (Alanya Başarıyı Arttırma Projesi) kapsamında düzenlenen deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

May

Alanya Belediyesi'nden Melike ASLAN hanım tarafından öğrencilerimize okulumuz konferans salonunda "Sıfır Atık" konulu seminer verildi. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma programı yapıldı. Programda emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Okul Müdürümüz Cengiz ŞAHİN Okulumuzda başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi.

Ock

Okul Aile Birliği ve Okulumuz tarafından karne şenliği ve okul yararına kermes düzenlendi.

Ock

Alanya genelinde yapılan Albap sınavından dereceye giren öğrencilerimize başarı belgeleri verildi.

Ock

Antalya Muay - Thai müsabakalarında yıldızlar kategorisinde Antalya 1. Si olan okulumuz 6/C sınıfından Ömer BUCAK adlı öğrencimiz madalyasını Okul müdürümüz Cengiz ŞAHİN den aldı.

Ara

Alanya Atatürk Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik  liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Hüseyin Girenes Fen Lisesi, Alanya Proje İmam Hatip Lisesi ve Hasan Çolak Anadolu Liselerine ziyaret etti. Tüm okul müdürüve personeline teşekkür ederiz.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası (Yerli Malı Haftası) kutlandı. Öğrencilerimizde yerli tüketimin bilinçli olarak artması amacıyla yerli malı kullanımının önemi  vurgulandı.

Ara

Okulumuzda Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Baş Öğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihalinin 84. yıl dönümü nedeniyle anma programı düzenlendi.

Ara

2020-2021 Eğitim Öğretim yılında Okulumuz Türkçe Öğretmeni Atila Ergün ve öğrencilerinin yaptığı eTwinning Projesinin hak kazandığı Ulusal Kalite Etiketini ve okul levhasını almak üzere okul müdürümüz Sayın Cengiz Şahin ve Okulumuz Türkçe Öğretmeni Atila Ergün tören alanında hazır bulunmuşlardır. Emeği geçen öğretmenimiz Atila Ergün ve öğrencilerini tebrik ederiz .

Ekm

Bu yıl yapılan ilk deneme sınavı öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin motivasyonunu güçlendirmiştir. Dereceye giren öğrencilerimiz öğretmenlerimizi mutlu etmiştir.